Informace

Program
Od roku 2023 naše kino nenabízí měsíční, ale 14denní program. Můžeme tak pružněji reagovat na to, co se Vám líbí, na nečekané změny a případně zohlednit více informací k filmům, včetně recenzí a kritik. 

Online nákup vstupenky
Vstupenky si můžete koupit online pomocí platební karty. Na vámi vyplněný email přijde online vstupenka s čárovým kódem, kterou předložíte obsluze kina při vstupu do sálu. Vstupenku není potřeba tisknout. 

Rezervace
Návod, jak vytvořit rezervaci, najdete zde. Nevyzvednuté rezervace propadají 30 minut před začátkem představení do prodeje. K vyzvednutí rezervace nám postačí jméno, na které je rezervace vytvořena. 

Způsoby platby
V našem kině můžete platit hotově, kartou či poukázkami (kartami) Pluxee (dříve Sodexo) a UP Česká republika. Poukázkami lze platit pouze vstupné, jejich použití se nevztahuje na úhradu občerstvení. 

Nákup na fakturu a dárkové poukazy
V případě zájmu o nákup vstupenek na fakturu či dárkový poukaz kontaktujte vedení kina na emailu vedouci@kinojirkov.cz.

Storno vstupenek
Storno vstupenek není možné. Vstupné se v souladu s VOP vrací pouze v případě, kdy se projekce či akce neuskuteční kvůli překážce na straně organizátora. 

Přístupnost, jazyková verze
Přístupnost filmu i jazyková verze je u každého titulu napsána. ČT = české titulky, ČD = český dabing. 

Jiné
V případě, že platba neproběhne úspěšně, vybraná místa zůstanou cca 15 minut tmavě zelená a poté se uvolní k opětovnému nákupu či rezervaci.